Skadeservice

Når skaden er sket…tilbyder Honda Vejle
  • Originale reservedele
  • Special Honda uddannet personale
  • Fri lånebil*
  • Rustgaranti / garanti
  • Fototaksering af mindre skader mens du venter
  • Nyvasket / støvsuget bil
Frilåne bil*

Det er altid noget af en forskrækkelse når der sker skade på ens køretøj. Men langt de fleste skader giver kun materielle problemer og dem kan vi klare. På vort pladeværksted har vi den fornødne ekspertise til at løse opgaven, så bilen bliver så god som ny bagefter. Vi hjælper gerne i hele fasen og kan stille en fri lånebil* til rådighed. Vi afleverer køretøjet vasket og rengjort, og du får en kopi af skadesrapporten ved udlevering af bilen.

*Dog ikke ved totalskade. *Regler for alm. skadeslejebiler.

Værksted

Plade-værkstedet bliver jævnligt kontrolleret af Dansk Teknologisk Institut ( DTI ).
Ved uanmeldte besøg bliver kvaliteten på værktøj, måleudstyr og værkstedet i det hele taget checket. Resultatet munder ud i en rapport, som sætter tal på kvaliteten.

foto-skade
Reservedele

Vi har et stort lager af reservedele til hele Honda-programmet. Derfor skal du aldrig vente længe på service og reparationer. Desuden er vi on-line med Hondas hovedlager, så du aldrig skal vente unødigt på en reservedel.

HUSK

I tilfælde af at dit forsikringsselskab har en reparationsaftale med et skadecenter, anbefaler vi, at du kontakter os således din Honda bliver lavet af vores specialuddannede Honda pladesmede, som løbende bliver opdateret med Honda-fabrikkens reparations-metoder og værktøjer. Vores skadesarbejde udføres så du bibeholder fabriksgarantien.

profilbg